Een muurschildering maakt van je huis nog meer een sfeervol thuis…

Muurschilderingen

Tijdens de opleiding aan de kunstacademie maakte ik zo af en toe een muurschildering. Toen ik een aantal jaar geleden we gevraagd om de muren van een bewustzijnscentrum te beschilderen, vond ik het zó tof, dat ik besloot mij hier op professionele basis op te gaan richten. Zo volgden er meer opdrachten, waar ik met heel veel plezier en aandacht aan gewerkt heb, met als resultaat tevreden klanten!

Mijn specialisatie is het schilderen van natuur en dieren, met name bloemen en vogels, maar ook voor een logo van je bedrijf, reclame, letters, of een originele muurschildering voor de kinderkamer met bijvoorbeeld het lievelings knuffeldier, stripheld, of afbeelding uit het favoriete kinderboek van je kind, behoren tot de mogelijkheden.

Jij hebt een wens of idee voor een muurschildering en ik heb de mogelijkheden dit voor je uit te voeren. Met mijn kennis van kleuren breng ik gelaagdheid aan in de schildering, waardoor er diepte ontstaat.  Ik kijk er naar met oog voor het grote plaatje, d.w.z. de schildering in harmonie tot de omgeving , zodat het mooi qua kleur en vorm op elkaar afgestemd is in welke ruimte dan ook in huis. Zo geef je je huis een hele  nieuwe dimensie en persoonlijke tint.

Mijn doel is een blije en tevreden klant, die nog jarenlang kan genieten van een mooie wanddecoratie. Dus ben je van plan iets origineels te laten maken op de muur in de kinder,- woon- slaap- of badkamer? Vraagt de hal, het uitzicht op een blinde muur, de buitenmuur op het terras óf de keuken om een eigen sfeer en stijl die bij jou/jullie past? Bekijk hieronder mijn werkwijze en vraag vrijblijvend informatie en/of een offerte aan.

Veelzijdig kunstenares

Werkwijze muurschildering maken

Wil je een muurschildering laten maken en ben je benieuwd wat er mogelijk is en hoeveel het gaat kosten? Geef hier je wensen en ideeën door.

Als je hebt besloten je muur door mij te laten beschilderen, dan neem ik telefonisch contact met je op om te bespreken wanneer ik kom. Het is tegen een meerprijs mogelijk als ik eerst kom kijken naar de ruimte en een idee geef hoe het eruit komt te zien, (binnen een straal van 10 km vanaf Deventer kosteloos). Boven de 10 km, 25 euro voorrijdkosten en 0,20 ct p/km vanaf Deventer. Mocht je besluiten met mij in zee te gaan, dan is de intake inclusief de prijs van de muurschildering.

Mijn werktijden zijn vanaf 9.30 tot… (in overleg) Ook in het weekend en evt. ‘s avonds . In principe door heel Europa. Ik werk netjes en met aandacht en gebruik hoogwaardige muurdecoratieverf en acrylverf, beiden op waterbasis. Deze verf droogt snel en is geurloos. Je kan gelijk van je schildering genieten, zonder bang te zijn voor vlekken of afgeven. Vaak gebruik ik een projector om de grote lijnen op te zetten, dit werkt snel en efficiënt.

De ondergrond voor een mooi geschilderde muur, waar de verf goed op hecht, is een voorwaarde. Zorg dus, dat als ik kom, de muur droog, stof- en vetvrij is. Heb je een egale, gekleurde muur? Dit kan een heel mooi diep effect geven als achtergrond voor een schildering! Ik denk graag met je mee en in overleg is er van alles mogelijk!

Hoeveel kost een muurschildering?

Waar moet je aan denken kwa investering als je een muurschildering door mij wilt laten maken?

Ik hanteer een all-in prijs, afgestemd op de schildering. De prijzen zijn gebaseerd op het ingeschatte aantal uren werk (voorbereiding, uitvoering en materiaalkosten. ). Een grotere schildering wil niet altijd zeggen duurder. Het aantal uren werk zit ‘m vooral in de gelaagdheid en de details van de afbeelding.

De prijs is exclusief reiskosten à € 0,23 ct. p/km vanaf Deventer (binnen een straal van 10 km vanaf Deventer worden er geen reiskosten berekend). Is de reistijd langer dan een uur, dan reken ik voor de reistijd € 10,- per uur.

Voorbeeld kosten van deze schildering ‘Twee kardinaaltjes op een bloesemtak’.

Afmeting muur 2,5 X 2,5 m
€ 800,-

Muurschildering Meisjeskamer Dieren

Voorbeeld kosten muurschildering zebra voor meisjeskamer:

Afmeting muur 1,5 X 1,25 m

€ 275,-

Muurschildering van de kleurexpert

Voorbeeld kosten van deze schildering ‘ Dolfijnen, visjes en koraal.

Afmeting muur 4 X 2,5 m
€ 1575,-

Muurschildering laten maken

Voorbeeld kosten muurschildering ‘IJsvogel’:

Afmeting muur 2,5  X 2,5 m

€ 550,-

Muurschildering Schelp

Voorbeeld kosten van deze schildering ‘ Tropische schelp’

Afmeting muur 2 X 1,3 m
€ 750,-

Voorbeeld kosten muurschildering ‘Tropische schelp 2’:

Afmeting muur 1  X 1,5 m

€ 675,-

Bekijk hier meer voorbeelden