Kleuren Spiegel carddeck & TAROT kaartleggingen

Kleuren spreken! Open je voor de wijsheid van de kleuren en laat je intuitie spreken!

Het Kleuren Spiegel carddeck & TAROT kaartleggingen

Mijn persoonlijke ervaring met de Tarot

Als ‘vissen’kind was ik  ‘sfeergevoelig’ en een beelddenker’. Ik voel in kleur en
beeld. Toen ik 6 was, maakte ik bv een kleurenalfabet: ik gaf elke letter een kleur en dit deed ik ook met getallen en de dagen van de week en met mensen.

Voor mij was dit normaal en ik dacht dat iedereen dat had. Pas later kwam ik erachter dat niet
iedereen, maar wel meer mensen dit ook hebben en het fenomeen staat bekend als synethesie.

Op deze website kun je meer lezen over synethesie,:

https://www.encyclo.nl/begrip/synesthesie

Indigokind

Ik pikte makkelijk gevoelens, sferen en pijntjes op uit mijn omgeving en van andere mensen. Rond 15- jarige leeftijd begon het me steeds meer op te vallen dat als ik iemand aanraakte met pijn, ik die pijn ook in mijn eigen
lichaam voelde. Dat het ook zo met gedachten en emoties kon zijn, dat besefte ik pas later.

Toen kwam ik als tiener in contact met de tarotkaarten en toen ik die voor het eerst zag, ‘herkende’ ik ze en voelde ik intuïtief aan dat ik er mee kon werken. Ze maakten me zo enthousiast! Ze voelden vertrouwd aan, ze herinnerden me aan iets wat ik wist, maar vergeten was. De kaarten hielpen me meer mijn gevoelens en gewaarwordingen te plaatsen en in- en overzicht te krijgen in mezelf en mijn ontwikkeling.

Nieuwsgierig verdiepte ik mij in deze fascinerende kaarten met hun mysterieuze archetypische beelden en begon ze ook voor anderen te leggen, ik volgde cursussen bij o.a. Sylvia De Laet en Yana Dijkstra, die mij d.m.v kaarten geholpen heeft met het nemen van belangrijke beslissingen in mijn leven.

Nieuwe carddeck, oud gegeven in vernieuwde vorm!

Al een tijdje liep ik rond met het idee om kleuren te vertalen op een creatieve manier, zodat het duidelijk is wat ze kunnen vertellen en op welke manier je ze kunt toepassen. Ik zocht naar een werkbare vorm en het duurde even voordat ik op het idee kwam er een eigen carddeck van te maken! Het is een vorm van communiceren, die misschien wel nieuw is in de zin van een kaartspel, maar het gebruik maken van de helende kracht van klank/ kleur/frequentie is niet nieuw en werd zowel in vroeger tijden als heden ten dage nog steeds toegepast.

Je ziet wel meer kleurenkaarten op de markt, maar wat ik daar zie is dat het soms zo ingevuld is, wat de kleuren betekenen, dat ze gerelateerd zijn aan engelen, opgestegen meesters, kleurstralen enz. Dat kan zo zijn, dat je dat kunt voelen en ervaren.  maar met deze nieuwe set wil ik het open laten, wat welke kleur is en doet. Het is juist zo interessant om het puur te houden en net gerelateerd aan iets buiten jezelf. It’s all in you!

Het carddeck voelt zo kloppend bij wie ik ben en hoe ik werk! Ik verdiep mij al zo’n  26 jaar in de Tarot en als kunstenaar werk ik ook  voornamelijk met kleuren. Zet mij in een kunstenaarswinkel met alle kleuren verf en ik ben zo blij als een kind! Net als bij het zien van een regenboog!

Verruim je bewustzijn via kleur

De essentie van het werken met kleuren, is dat je op een directe manier je intuitie aanspreekt. De kleuren helpen je om vanuit je intuitie te spreken en dat is te gek om te ontdekken, om op deze verrassende nieuwe manier te communiceren via kleuren.

De reden dat ik een carddeck uitbreng, is omdat niet alleen ik hier wat mee kan,  maar iedereen die er nieuwsgierig naar is en er voor open staat om te ontdekken wat kleuren je te vertellen hebben. Zodra de kaarten er zijn, ga ik een introductie workshop en cursus geven hoe je met de kleurenkaarten kunt werken. Voor jezelf of op professioneel vlak.

Kleuren zijn universeel

Kleuren zijn universeel en hebben net als muziek hun eigen toon. In wezen zijn
het frequenties en het mooie is dat kleuren een brug slaan en linker- en rechterhersenhelft met
elkaar verbinden.
Het lezen en ‘voelen’ of ervaren van kleur is heel puur, universeel en rechtstreeks. Het is heel simpel en als je je open stelt voor wat kleuren je vertellen, open je de deur naar intuïtie en vind je daar
een schat aan accurate informatie.

Wil je ook een  Kleuren Spiegel carddeck  in huis hebben?

Wil je ook met kleuren leren werken en een eigen (basis) kaartenset met 90 kaarten in huis hebben ? Dan vraag ik je nog even geduld te hebben! Vanaf begin 2023 komen ze uit en  kun je zelf, via de kleuren, de deur naar inzicht en je eigen -wijsheid openen.

Met de kleurenkaarten  is het niet mijn doel je te vertellen wat blauw, roze, of goud is, Het is mijn intentie je te begeleiden om de kaarten te leren lezen op je eigen manier en zo steeds meer te vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Dit gaat ook zeker nog vorm krijgen in een webinar, live-lezing , workshop of  cursus om met de kleuren kaarten te werken.

Kaartlegging met de Kleuren Spiegel

Ik ben druk bezig om de kaarten druk-klaar te maken. Het is een heel intensief maar wel creatief proces! Ik heb er voor gekozen eerst een basis-set  uit te brengen. De set bestaat uit 90 kaarten, 24 basiskaarten en 66 combinaties van kleuren.  Begin 2023 komen de kaarten uit en je kunt ze alvast bestellen bij mij. Tot die tijd geef ik online of live in Deventer,  readings met mijn handgeschilderde kaarten.

N.a.v een vraag of vragen, krijg je een kaartlegging in een bepaald legpatroon en duid ik op een intuitieve manier de kaarten ( via helderzien, voelen & weten) en vertaal ze op een heldere manier naar jou. De kaartlegging ondersteunt je bij fysieke, mentale, emotionele & spirituele processen.

De kaartlegging duurt 1 uur en kost 40 euro.

Maak een afspraak via het contactformulier

Maandag t/m vrijdag 9.30/18.00

PRE-ORDER: Wil je straks ook graag het Kleurenkaarten Spiegel Orakel in huis hebben? Stuur me dan een  mailtje met je gegevens, dan zet ik je op de geinteresseerden lijst en ben je de eerste die op de hoogte wordt gebracht.

Kaartleggingen met de Tarot en de Madame Lenormand kaarten

Behalve met de Kleuren Spiegel, werk ik ook met de meer bekende Tarotkaarten van Rider Waite en met de kaarten van mdme Lenormand

Achtergrond van de Tarot

De tarot is een oud en mysterieus kaartspel, bestaande uit tezamen 78 kaarten met
22 archetypische en symbolische afbeeldingen die de reis van de menselijke ziel op
aarde voorstellen: de Grote Arcana. Later is daar de Kleine Arcana bijgekomen ook
wel hofkaarten genoemd. Deze bestaan uit 56 kaarten, waarin de 4 elementen
aarde,water, vuur en lucht ons menszijn en handelen vertegenwoordigt via materie
(munten), emoties &gevoel (bekers), groei, intuitie, onderneming, lust en daadkracht
(vuur) en het denken,(lucht) Deze hofkaarten geven aan wat actueel is, wat er
‘speelt’ en op welk vlak onze mogelijkheden, kansen, valkuilen en uitdagingen
liggen.
Het woord ‘Arcana’, betekent: geheim. kist of koffer in het Latijn. Het tarotspel onthult
je dus geheimen: wat onbewust was, wordt bewust…als je er voor open staat om het
te ontvangen.

Wat kun je verwachten tijdens een kaartlegging?

De kaarten activeren hoe dan ook de situatie waar je je vraag/ vragen over stelt en geven
overzicht. Ze laten je de essentie zien van je levenslessen, je probleem,
mogelijkheden, kwaliteiten, invloeden, enz.
Een tarot reading kan een heel verdiepend, verbindend en verhelderend gesprek opleveren, die essentiele zaken, die om aandacht vragen, belicht.
Dankzij de kaarten zul je merken, dat je op een andere manier kunt denken, meer vanuit je ‘weten’ gaat communiceren. Dat het antwoord waar je naar op zoek bent niet buiten, maar altijd in jezelf te vinden is. Daarom hoor ik ook vaak: ‘Ahja, ik weet het ook eigenlijk wel, dit is een bevestiging van mijn gevoel, maar het is zo fijn om het via de kaarten ‘op tafel’ te zien liggen, zodat het bewust wordt’.  En ja! de tarot werkt als een spiegel van de ziel. Het is een  sleutel tot bewustzijn en daarmee tot verandering.

Persoonlijke tarotkaartlezing

Tijdens de kaartlezing, die ongeveer een uur duurt, stem ik mij af en kun je me
vragen voorleggen van uitéénlopende aard. Denk aan relatie, liefde, werk,
gezondheid, te nemen beslissingen, opvoeding enz. Via helderzien- weten- en voelen, ben ik in staat om snel tot de essentie te komen.
Als je een consult krijgt van mij, sta jij centraal en gaat het gesprek over jouw
vragen. Het is mijn intentie om op een zuivere, liefdevolle en discrete manier, de kaarten te lezen. Het kan gebeuren dat aanwezigheid van spirituele gidsen of overleden dierbaren voelbaar is voor mij en wellicht ook voor jou. Zij verheugen zich altijd zeer als een geliefde dierbare, als de mens zich op het pad van zelfontplooiing begeeft. Daarom zijn ze graag aanwezig bij een kaartlegging. Mede daarom kan een tarotreading een verdiepende en
verrijkende ervaring zijn. De kaarten zijn altijd bedoeld om te helpen!

Tarot op locatie

Heel hartverwarmend en gezellig: een tarot kaartlezing voor vriendinnen (of vrienden) tijdens een
vriendinnenmiddag- of avond. Een bijzondere, verdiepende en verbindende ervaring in ongedwongen sfeer!
Ook kun je me uitnodigen de kaarten te lezen tijdens een feest, of andere speciale gelegenheid. Mocht je simpelweg niet in de mogelijkheid zijn om de deur uit te gaan, kom ik ook  aan huis.

Informeer naar de mogelijkheden en voor prijsopgaaf via het contactformulier

Tarotkaart reading per mail of telefonisch

Tevens behoort een telefonisch, chat- of emailconsult ook tot de mogelijkheden.

Een chatconsult kost € 20,- euro en duurt een half uur. Hierbij stuur ik je achteraf een foto van kaartlegging.

Bij een emailconsult stuur ik je een uitgebreid verslag van de kaartlegging plus een foto van de reading. Je mag 3 vragen insturen. Een emailconsult is € 30,-.

Een telefonisch- of videoconsult is ook mogelijk. Dit duurt een uur en verloopt via Google Meet, Signal, Telegram of FB messenger. De kosten hiervoor bedragen € 40,-.

Neem contact op om een afspraak in te plannen.