KleurenSpiegel©- kaartdeck

Kleuren spreken! Open je voor je eigen wijsheid via kleuren en laat je intuitie spreken!

Het KleurenSpiegel©- kaartdeck

Als kunstenaar werk ik met kleuren en als helderziend medium voel, denk, en ervaar ik in kleuren. Al op jonge leeftijd ervaarde ik dat kleuren een eigen taal spreken. Een intuïtieve taal, die je kunt leren spreken en verstaan! Dit wil ik ook graag aan anderen doorgeven en daarom ontwikkelde ik een kaartspel met 111 kleurenkaarten: De KleurenSpiegel©, waarmee je via vraagstelling inzicht kunt krijgen in jezelf en de je intuïtie, heldervoelende en -ziende gaven leert vertrouwen en ontwikkelen.

Sprekende kleuren 

Kleuren doen hun werk op een pure en directe manier. Als je je ervoor open stelt, delen ze hun wijsheid met je. Kleuren geven een schat aan informatie op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ze activeren het bewustzijn. De kleuren slaan een brug van verstand (met je hoofd bezig zijn/beredeneren/logisch verklaren, naar  gevoelsgewaarzijn en andersom helpen de kleuren je makkelijker de gevoelsindrukken te verwoorden en te vertalen. 

Synesthesie 

Ons is aangeleerd dat we zien met de ogen, voelen met de handen, luisteren met de oren, ruiken met de neus enz.  Als synesthesist wéét ik dat dit ook door elkaar gemixed kan worden ervaren. Dus bijvoorbeeld kleuren zien bij een muziekstuk of de letters van het alfabet en de dagen van de week een kleur geven.  

Synesthesie is het neurologische verschijnsel waarbij een zintuiglijke waarneming ongewild ook een of meerdere andere zintuiglijke indrukken oproept. 

 (bron: Wikipedia). Hier staat trouwens ook een leuk filmpje bij van een neuro wetenschapper, die met voorbeelden uitlegt wat synesthesie is. 

Workshops ‘Kaartleggen met de KleurenSpiegel©’

Om te leren hoe je met kleuren kunt werken en ze toe kunt passen, organiseer ik regelmatig workshops in kleine groepjes, in mijn sfeervolle workshopruimte in Deventer.

Je intuïtieve- en bewustzijnsontwikkeling centraal. Als je gaat werken met de KleurenSpiegel©, zul je gaan ervaren dat je gevoeligheid om de informatie die je van kleuren kunt ontvangen toeneemt. Hiermee versterk je  helderzien,- voelen – en – weten  en leer je (nog meer) vertrouwen op je eigen innerlijk kompas. Je zult merken, dat de synchroniteit in je leven gaat toenemen : Dat is ‘één van de leuke, verrassende elementen van het afstemmen via kleuren!

Verder gaan we dieper in op de kaarten, middels schrijf- en creatieve opdrachten, visualisatie en energetische oefeningen om je 3e oog te trainen.

Ook leer ik je op welke manier je de kaarten kunt leggen voor jezelf en anderen en de DO’s & DONT’s van het kaartleggen.

Kijk in de agenda voor actuele  data

We werken met mijn KleurenSpiegel- kaartdeck. Deze kun je bestellen in de webshop of ter plaatse bij mij (€ 49,95)

Inclusief lesmateriaal, koffie, thee en versnaperingen en bio gevulde vega soep & broodje.

De workshops vinden plaats in mijn sfeervolle workshopruimte op het Stationsplein 4  te Deventer.

Heb je zin om mee te doen?

Aanmelden kan via het  contactformulier.

Ik neem dan z.s.m contact met je op voor verdere informatie.

 

 

 

 

Copyright KleurenSpiegel© Annebeth Elfrink