Kleuren Spiegel carddeck

Kleuren spreken! Open je voor de wijsheid van de kleuren en laat je intuitie spreken!

Wat is een Kleuren Spiegel carddeck?

Ken je dat? Je hoort muziek, die voelt als de 10 kleuren lila. Of je ziet altijd een prachtige paarse kleur als je aan je overleden oma denkt.

Ik had dit als kind en dacht eigenlijk dat iedereen dat had. Pas later kwam ik erachter dat niet
iedereen, maar wel meer mensen dit ook hebben en het fenomeen staat bekend als synethesie.

Meer info over synethesie vind je op deze website:

https://www.encyclo.nl/begrip/synesthesie

 

Nieuwe vorm van communicatie

Al een tijdje liep ik rond met het idee om kleuren te vertalen op een creatieve manier, zodat het duidelijk is wat ze kunnen vertellen en op welke manier je ze kunt toepassen. Ik zocht naar een werkbare vorm en het duurde een tijdje voordat ik op het idee kwam er een eigen carddeck van te maken! Het is een vorm van communiceren, die misschien wel nieuw is in de zin van een kaartspel, maar het gebruik maken van de helende kracht van klank/ kleur/frequentie is niet nieuw en werd zowel in vroeger tijden als in de huidige tijd nog steeds toegepast.

Een schot in de roos

Dit  carddeck voelt zo kloppend bij wie ik ben en hoe ik werk! Ik ben namelijk al zo’n 25 jaar met de
Tarot bezig en als kunstenaar werk ik ook  voornamelijk met kleuren. Zet mij in een kunstenaarswinkel met alle kleuren verf en ik ben zo blij als een kind net als bij het zien van een regenboog!

De essentie van het werken met kleuren, is dat je op een directe manier je intuitie aanspreekt. De kleuren helpen je om vanuit je intuitie te spreken en dat is te gek om te ontdekken, om op deze verrassende nieuwe manier te communiceren via kleuren.
De reden dat ik een carddeck uitbreng, is omdat niet alleen ik hier wat mee kan,  maar iedereen die er nieuwsgierig naar is en er voor open staat om te ontdekken wat kleuren je te vertellen hebben. Zodra de kaarten er zijn, ga ik een introductie workshop en cursus geven hoe je met de kleurenkaarten kunt werken. Voor jezelf of op professioneel vlak.

Kleuren zijn universeel

Kleuren zijn universeel en hebben net als muziek hun eigen toon. In wezen zijn
het frequenties en het mooie is dat kleuren een brug slaan en linker- en rechterhersenhelft met
elkaar verbinden.
Het lezen en ‘voelen’ of ervaren van kleur is heel puur, universeel en rechtstreeks. Het is heel
simpel en als je je open stelt voor wat kleuren je vertellen, open je de deur naar intuïtie en vind je daar
een schat aan accurate informatie.

Wil je ook een  Kleuren Spiegel carddeck  in huis hebben?

Wil je ook met kleuren leren werken en een eigen (basis) kaartenset met 80 kleuren in huis hebben ? Dan vraag ik je nog even geduld te hebben! Vanaf begin 2023 komen ze uit en  kun je zelf, via de kleuren, de deur naar inzicht en je eigen -wijsheid openen. Een introductie Op je eigen waarneming (leren) vertrouwen

Met de kleurenkaarten  is het niet mijn doel je te vertellen wat blauw, roze, of goud is, Het is mijn intentie je te begeleiden om de kaarten te leren lezen op je eigen manier en zo steeds meer te vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Dit gaat ook zeker nog vorm krijgen in een online of live cursus om met de kleuren kaarten te werken.

Readings met de kleurenkaarten

Ik ben druk bezig om de kaarten druk-klaar te maken. Het is een heel proces! Er zijn zoveel combinaties mogelijk. Ik heb er voor gekozen eerst een basisset  uit te brengen. De set bestaat uit 80 kaarten, 24 basiskaarten en 66 combinaties van kleuren.  Begin 2023 komen de kaarten uit en je kunt ze alvast bestellen bij mij. Tot die tijd geef ik online of live in Deventer,  readings met mijn handgeschilderde kaarten.

Wat houdt een kaartlegging met het  KleurenSpiegel carddeck- in?

N.a.v een vraag of vragen, krijg je een kaartlegging in een bepaald legpatroon en duid ik op een intuitieve manier de kaarten en vertaal ze op een heldere manier naar jou. De kaartlegging ondersteunt je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo.

De kaartlegging duurt 1 uur en kost 44 euro.

DECEMBER CADEAUMAAND= korting op de KleurenSpiegel kaartlegging!

In het kader van de donkere dagen en met een blik op het nieuwe jaar 2023, geef ik van  12-12-2022 t/m 11-01- 2023 (alleen van donderdag t/m zondag)15 euro korting op een kaartlegging met de Kleuren Spiegel óf een kaartlegging met de Tarot. (Rider Waite of Lenormand-kaarten). Dus geen 44 maar 29 euro voor een consult van ongeveer een uur. (via Google Meet of FB of Instagram videochat)

Meld je aan via het contactformulier, dan prikken we een datum.

PRE-ORDER: Wil je straks ook graag het Kleurenkaarten Spiegel Orakel in huis hebben? Stuur me dan een  mailtje met je gegevens, dan zet ik je op de geinteresseerden lijst en ben je de eerste die op de hoogte wordt gebracht.

Lieve groet,

Annebeth