Workshops Creativiteit & Intuïtie

Voor volwassenen en kinderen

Krachtdier Drum | Creatieve & Ambachtelijke workshop voor jong & oud

dieren – symboliek – verbeelding – visualiserendrum –ambacht-animalspirit

Duur:  2 x 3,5 uur (datum en tijden in overleg)
Kosten: € 147,- voor volwassenen en € 111,- voor kinderen tot 18 jaar. ( Deze workshop kan ook op locatie: neem daarvoor even contact op.)

Voor: Kinderen vanaf 10 jaar

Maak alleen óf samen met je (klein)zoon of -dochter, neefje, nichtje een eigen krachtdier drum!

Dit project gaat over innerlijke waarneming en over werken met je handen. Via een geleide visualisatie ontvang je inspiratie uit het dierenrijk en gaan we vervolgens aan de slag om op een ambachtelijke manier een eigen ‘krachtdier’-schild te maken.

Het krachtdier-project bestaat uit twee dagdelen van ongeveer 3 uur. In de eerste workshop wordt er wat verteld over de diersymboliek door de eeuwen heen en maken we een reis naar binnen, waar je je krachtdier ontmoet. Daarna wordt er een (hergebruikt) geitenvel op een ijzeren ring gespannen. In de 2e workshop wordt er aandacht besteed aan het ontwerp, met tips over kleurgebruik, mengtechnieken & compositie en wordt het inmiddels droge vel beschilderd. Ook is er ruimte om het schild nog te versieren met veren en kraaltjes enz. De workshops worden gegeven in mijn atelier- en workshopruimte in hartje Deventer.(Overijssel).

P.S. Het is ook mogelijk om de workshop samen met een vriend, vriendin, zus, broer, of met meerdere personen te boeken.

Creatieve & Intuïtieve ontwikkeling | Workshop ‘Zielsportret van je engel of gids’

zingeving- engelen-gidsen-spirituele helpers – symboliek – verbeeldingskracht – visualisatie -zielsexpressie- creatief

Duur: 2,5 uur

Kosten: € 55, – incl. koffie, thee, drankjes, lekker en materialen.

Locatie: Stationsplein 4, Deventer

Over de workshop

Precies op de dag die ik op 29 juni in mijn dagboek had gezet : “22 augustus heb ik een nieuwe studio”, werd ik naar de nieuwe plek geleid. Een postduif wachtte me op en sprong op de trap die naar de ruimte leidt. Hij vloog ook niet weg, maar leek te zeggen: Je had iets besteld?  Duiven geven me altijd een rustgevend gevoel van ‘thuis’ en herinneren me aan mijn voorouders. Dit was een boodschapper in de vorm van mijn gevleugelde vriend. Op zo’n moment word je bevestigd: Ik ben niet alleen! 

Heb je dat ook wel eens, dat je voelt dat je niet alleen bent? Een zachte aanraking langs je hand, een niet fysieke kus op je wang, veertjes op je pad, bepaalde dieren, bloemen, kleuren of dubbele getallen die steeds opduiken? Het zijn tekens van onze niet fysieke begeleiding, overleden dierbaren of je engel(en). 

In deze creatief- spirituele workshop, werken we via geleide meditatie met onze verbeeldingskracht en ontmoet je je persoonlijke engel of gids, waarmee je contact maakt en van wie je een persoonlijke boodschap ontvangt. 

Ik neem je mee op reis naar deze wereld(en) en begeleid je om dit creatief te verbeelden met verschillende materialen.  Kijk in de agenda voor het actuele aanbod.

 Creatieve Workshop | ‘Soulpainting’

kleurenverbeeldingskracht  -zielsexpressie- creatief- materiaalgebruik- compositie-plezier- creatieve proces- 

Duur: 2,5 uur

Kosten: € 55, – incl. koffie, thee, drankjes, lekker en materialen.

Locatie: Stationsplein 4, Deventer. De workshop is ook op locatie te boeken. Neem voor prijsopgave even contact op.

Over de workshop

Tijdens deze inspirerende workshop over de alchemie van kleur en de kracht van beeldtaal, geef je je onbevangen kind en kunstenaar de vrije ruimte. Ik vertel je wat over mijn eigen ervaring met kleuren, ‘sprekende beelden’  en hoe kleuren je informatie kunnen geven. We laten ons daarbij o.a. inspireren door mijn eigen ontwikkelde ‘Kleuren Spiegel Carddeck’ van 111 kleuren en combinaties van kleuren.

Daarna ontvang je d.m.v. een simpele energetische afstemming je eigen ‘zielskleuren’ en doen we enkele korte schilder-oefeningen, waarin ik je handige creatieve tips en trucs geef. Op deze manier ontstaat op intuitieve en speelse wijze je eigen ‘soulpainting’. De workshop is ook echt geschikt als je een drempel voelt om creatief te zijn, maar je weet niet hoe je moet beginnen.

Na afloop bespreken we elkaars werk en sluiten af met wat lekkers,  een drankje

Kijk in de agenda voor het actuele aanbod.

Workshop| Train je intuïtieve vermogens met de KleurenSpiegelkaarten

de betekenis van kleuren- kleuren als poort naar inzicht- heldervoelen- helderweten- mediumschap-kaartleggen- inzicht via kaarten- zingeving- medium-taal van kleuren- synesthesie

Duur: 3 uur

Kosten: € 97, –

Inclusief: Het gloednieuwe kaartspel ‘De Kleurenspiegel’ , t.w.v. € 49,95 : 111 kleurenkaarten met handleiding in een exclusief handgeweven zakje uit Burkina Faso. Koffie, thee, drankjes, lekkers én een heerlijke bio-vega soep met een broodje.

Mensen die het kaartspel al in huis hebben, betalen € 47 ,-

Locatie: In mijn sfeervolle workshopruimte op het Stationsplein 4 te Deventer.  Ook te boeken vanaf 2 personen op locatie. Neem daarvoor even contact met me op.

zingeving – verbeeldingskracht- het creatieve brein -zielsexpressie- bewustzijnsontwikkeling-synesthesie-communicatie via kleuren- eigenwijsheid- verbinding -zelfvertrouwen-helderzien- helderweten- heldervoelen-mediumschap

Over de workshop

Kleuren hebben invloed op ons bewustzijn en kunnen je veel vertellen over processen op alle levensgebieden. Met de nieuwe kleurenkaarten die ik heb ontwikkeld, kun je net als met de tarot kaartleggingen doen en inzicht en informatie verkrijgen via kleuren.  

Tijdens de workshop leer ik je op welke manier je kleuren kunt ‘lezen’ en hoe ze je direct in contact brengen met je eigen intuïtie,  creatieve gedachten en heldervoelen, zien- en weten versterken. Je leert je meer te vertrouwen op je innerlijke waarneming. 

Na een introductie van de kaarten en een geleide meditatie, gaan we aan de slag d.m.v. creatief schrijven, 3e oog-oefeningen & het kaartleggen voor jezelf en voor de ander. Tussendoor is er een lekkere gevulde bio vega-soep met een broodje.

Je hebt geen ‘kaartleg’- ervaring nodig.   

Ik kijk er naar uit je mee te nemen in de magische wereld van de taal van kleuren en om je te inspireren hoe ze je leven kunnen verrijken!

 Creatieve workshop| Je intenties zetten via je eigen kaartenset

intenties- kaartendeck maken- afstemmen- lekker eten en drinken- creativiteit-gezelligheid- inzicht via kaarten- zingeving-bekrachtigen – kleur- kaartlegging-creëren-mindset-bewuste creatie- manifesteren

Duur: 4 uur

Kosten: € 88, –

‘Maak je eigen kaartset’ met je intenties, wensen en verlangens’

Dit jaar heb ik mijn eigen kaartendeck met 111 kleuren ‘De KleurenSpiegel’ uitgebracht. Elke ochtend trek ik een kaartje of kaarten voor de dag ter inspiratie en schrijf dan mijn indrukken op in mijn dagboek, vaak maak ik daar dan affirmaties van en heb gemerkt dat deze echt werken en me meer in afstemming brengen om mijn dromen te leven. Ben dankbaar en het is oprecht verrassend wat zich allemaal heeft gemanifesteerd het afgelopen jaar mede dankzij de afstemming via intenties en affirmaties . De kaarten zijn een mooie bekrachtiging daarvoor.

Er zijn hele mooie orakel- en inzichtkaarten op de markt en wellicht leg je net als ik ook regelmatig een kaartje ter inspiratie, ondersteuning of inzicht.

Het werkt versterkend om via creatief schrijven en-  vormgeven je intenties en wensen kracht bij te zetten.  Denk aan het maken van een moodboard, waarop je je inspiratie, wensen en intenties uitbeeldt. Hoe leuk is het om in een gezellige ambiance je eigen kaartset te creëren, zodat je elke dag  je eigen gemaakte kaartje kunt trekken, die je bekrachtigt en  helpt herinneren aan wat jij wilt manifesteren in je leven.

Wat gaan we doen en wat krijg je?

  • Ontvangst met koffie, thee & lekkers
  • Tussendoor soep met een broodje.
  • Geleide visualisatie/ afstemming en uitleg over de kracht van affirmaties
  • Geinspireerd schrijven en je eigen ‘handschrift’ creëren
  • Soulpainting,  stempelen en mixed media
  • Je eigen stoffen zakje maken om de kaarten in te bewaren.
  • De kaarten worden gelamineerd, zodat ze mooi blijven.
  • Gelegenheid voor een mini-reading van Annebeth tussendoor, ter inspiratie.
  • Gezelligheid met gelijkgestemden en professionele begeleiding bij het creatieve proces

De workshop vindt plaats in mijn sfeervolle workshopruimte op het Stationsplein 4 op het station van  Deventer

Instagram