Creatieve Workshops

Voor volwassenen en kinderen

Creatieve Workshop -SoulPainting

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 49,-; incl. koffie/thee, materialen, lekkers (exclusief eventuele reiskosten)
Aantal personen: minimaal 2 personen
Locatie: Deventer, ook te boeken op locatie vanaf 4 personen.

Tijdens deze inspirerende workshop over de alchemie van kleur en de kracht van beeldtaal, geef je je onbevangen kind en kunstenaar helemaal de vrije ruimte. Ik vertel je wat over mijn eigen ervaring met kleuren en ‘sprekende beelden. Daarna ontvang je d.m.v. een simpele energetische afstemming je eigen ‘zielskleuren’.  en doen we enkele korte schilder oefeningen, waarin ik je handige creatieve tips en trucs geef. zodat de kwast lekker in je hand ligt en je niet kan wachten om aan de slag te gaan! Op deze manier  ontstaat  intuitief je ‘soulpainting’.

Na afloop bespreken we elkaars werk en sluiten af met wat lekkers en een drankje.

Project Krachtdier | Creatieve workshop voor kinderen

Trefwoorden: dieren – symboliek – verbeelding – visualiseren – ambacht

Duur: 2 x 2,5/3 uur voor scholen; 1 dagdeel voor particulieren
Kosten: € 475, – (exclusief reiskosten), voor particulieren neem contact op voor een offerte
Voor: primair onderwijs groep 6 t/m 8; maximaal 20 leerlingen; of particulier te boeken met maximaal 6 kinderen

Dit project gaat over innerlijke waarneming én over werken met je handen. Via een geleide visualisatie ontvang je inspiratie uit het dierenrijk en gaan we vervolgens aan de slag om op een ambachtelijke manier een eigen ‘krachtdier’-schild te maken.

Het project bestaat uit twee dagdelen. In de eerste les wordt er wat verteld over de diersymboliek door de eeuwen heen en maken we een reis naar binnen, waar je je krachtdier ontmoet. Daarna wordt er een (hergebruikt) geitenvel op een ijzeren ring gespannen. In de 2e les wordt er aandacht besteed aan het ontwerp, met tips over kleurgebruik, mengtechnieken & compositie en wordt het inmiddels droge vel beschilderd. Ook is er ruimte om het schild nog te versieren met veren en kraaltjes enz. Het project wordt afgerond met een presentatie van het gemaakte werk.

Workshop dieren schilderen in de klas