Kleuren Spiegel carddeck & TAROT kaartleggingen

Kleuren spreken! Open je voor je eigen wijsheid via kleuren en laat je intuitie spreken!

Het Kleuren Spiegel carddeck & TAROT kaartleggingen

Met trots presenteer ik: Het Kleurenspiegel kaartspel!

Als kunstenaar werk ik met kleuren en als medium voel, denk, en ervaar ik in kleuren. Al op jonge leeftijd ervaarde ik dat kleuren een eigen taal spreken. Een intuïtieve taal, die je kunt leren spreken en verstaan! Dit wil ik ook graag aan anderen doorgeven en daarom ontwikkelde ik een kaartspel met 111 kleurenkaarten: De KleurenSpiegel, waarmee je via vraagstelling inzicht kunt krijgen in jezelf en de je intuitie, heldervoelen/zien -en weten in rap tempo ontwikkelt.

Sprekende kleuren 

Kleuren doen hun werk op een pure en directe manier. Als je je ervoor open stelt, delen ze hun wijsheid met je. Kleuren geven een schat aan informatie op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ze activeren het bewustzijn. De kleuren slaan een brug van verstand (met je hoofd bezig zijn/beredeneren/logisch verklaren, naar  gevoelsgewaarzijn en andersom helpen de kleuren je makkelijker de gevoelsindrukken te verwoorden en te vertalen. 

Synesthesie 

Ons is aangeleerd dat we zien met de ogen, voelen met de handen, luisteren met de oren, ruiken met de neus enz.  Als synesthesist wéét ik dat dit ook door elkaar gemixed kan worden ervaren. Dus bijvoorbeeld kleuren zien bij een muziekstuk of de letters van het alfabet en de dagen van de week een kleur geven.  

Synesthesie is het neurologische verschijnsel waarbij een zintuiglijke waarneming ongewild ook een of meerdere andere zintuiglijke indrukken oproept. 

 (bron: Wikipedia). Hier staat trouwens ook een leuk filmpje bij van een neuro wetenschapper, die met voorbeelden uitlegt wat synesthesie is. 

INTRODUCTIE -WORKSHOP-DAG ‘Kaartleggen met de KleurenSpiegel’

Wanneer: zaterdag 14 oktober

Tijd:  10:00- 14:00 uur

Locatie: De Nieuwe Oorsprong, Spanjaardsdijk 68 in Schalkhaar.

Kosten: € 89,- Inclusief  de KleurenSpiegelkaarten met handleiding.(t.w.v. € 49,95-), een lekkere biologische vegetarische lunch. Koffie, thee, drankjes en lekkers. Inloop vanaf 9:30 uur.

De ochtend bestaat uit een introductie van mijn nieuwe kaartspel met 111 kleurenkaarten. Via  een geleide Kleurenmeditatie en intuïtieve oefeningen  neem ik je mee in de sprekende wereld van kleuren. Na de lunch gaan we praktisch aan de slag met creatieve schrijfopdrachten en het kaartleggen voor jezelf en anderen. Dit alles in mijn nieuwe atelier-workshopruimte en galerie bij ‘De Nieuwe Oorsprong’ in Schalkhaar.

 

CURSUS ‘Kaartleggen met de KleurenSpiegel’

Doe je mee aan de workshop, dan ontvang je € 49,- euro korting voor de cursus ‘Werken met de KleurenSpiegel’. Deze cursus start 28 oktober en bestaat uit 4 lesdagen van 10 tot 13 uur , om de twee weken.  Hier behandelen we alle kleuren en staat je intuïtieve- en bewustzijnsontwikkeling centraal. Kaartleggen met de KleurenSpiegel versterkt helderzien,- voelen – en weten in rap tempo en leert je vertrouwen op je eigen innerlijk kompas.

Data:  28 oktober , 12 en 26 november en 10 december 2023.gy

Investering: € 249,- voor 4 keer. Als je de workshop hebt gedaan betaal je dus € 200,-

Inclusief lesmateriaal, koffie, thee ,lekkers

KLEURENCONSULT of TAROTREADING

Elke donderdag van 10 tot 15 uur houd ik een ‘Kleuren Spreekuur’

Het consult, telefonisch of live in Schalkhaar duurt een half uur en je kunt dan terecht met vragen van uitéénlopende aard. (werk, relatie ,gezondheid,)

Kosten telefonisch: € 20-

Live: € 25,- ( 30/45 minuten)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaartleggingen met de Tarot en de Madame Lenormand kaarten

Behalve met de Kleuren Spiegel, werk ik ook met de meer bekende Tarotkaarten van Rider Waite en met de kaarten van mdme Lenormand

Achtergrond van de Tarot

De tarot is een oud en mysterieus kaartspel, bestaande uit tezamen 78 kaarten met
22 archetypische en symbolische afbeeldingen die de reis van de menselijke ziel op
aarde voorstellen: de Grote Arcana. Later is daar de Kleine Arcana bijgekomen ook
wel hofkaarten genoemd. Deze bestaan uit 56 kaarten, waarin de 4 elementen
aarde,water, vuur en lucht ons menszijn en handelen vertegenwoordigt via materie
(munten), emoties &gevoel (bekers), groei, intuitie, onderneming, lust en daadkracht
(vuur) en het denken,(lucht) Deze hofkaarten geven aan wat actueel is, wat er
‘speelt’ en op welk vlak onze mogelijkheden, kansen, valkuilen en uitdagingen
liggen.
Het woord ‘Arcana’, betekent: geheim. kist of koffer in het Latijn. Het tarotspel onthult
je dus geheimen: wat onbewust was, wordt bewust…als je er voor open staat om het
te ontvangen.

Wat kun je verwachten tijdens een kaartlegging?

De kaarten activeren hoe dan ook de situatie waar je je vraag/ vragen over stelt en geven
overzicht. Ze laten je de essentie zien van je levenslessen, je probleem,
mogelijkheden, kwaliteiten, invloeden, enz.
Een tarot reading kan een heel verdiepend, verbindend en verhelderend gesprek opleveren, die essentiele zaken, die om aandacht vragen, belicht.
Dankzij de kaarten zul je merken, dat je op een andere manier kunt denken, meer vanuit je ‘weten’ gaat communiceren. Dat het antwoord waar je naar op zoek bent niet buiten, maar altijd in jezelf te vinden is. Daarom hoor ik ook vaak: ‘Ahja, ik weet het ook eigenlijk wel, dit is een bevestiging van mijn gevoel, maar het is zo fijn om het via de kaarten ‘op tafel’ te zien liggen, zodat het bewust wordt’.  En ja! de tarot werkt als een spiegel van de ziel. Het is een  sleutel tot bewustzijn en daarmee tot verandering.

Persoonlijke tarotkaartlezing

Tijdens de kaartlezing, die ongeveer een uur duurt, stem ik mij af en kun je me
vragen voorleggen van uitéénlopende aard. Denk aan relatie, liefde, werk,
gezondheid, te nemen beslissingen, opvoeding enz. Via helderzien- weten- en voelen, ben ik in staat om snel tot de essentie te komen.
Als je een consult krijgt van mij, sta jij centraal en gaat het gesprek over jouw
vragen. Het is mijn intentie om op een zuivere, liefdevolle en discrete manier, de kaarten te lezen. Het kan gebeuren dat aanwezigheid van spirituele gidsen of overleden dierbaren voelbaar is voor mij en wellicht ook voor jou. Zij verheugen zich altijd zeer als een geliefde dierbare, als de mens zich op het pad van zelfontplooiing begeeft. Daarom zijn ze graag aanwezig bij een kaartlegging. Mede daarom kan een tarotreading een verdiepende en
verrijkende ervaring zijn. De kaarten zijn altijd bedoeld om te helpen!

Tarot op locatie

Heel hartverwarmend en gezellig: een tarot kaartlezing voor vriendinnen (of vrienden) tijdens een
vriendinnenmiddag- of avond. Een bijzondere, verdiepende en verbindende ervaring in ongedwongen sfeer!
Ook kun je me uitnodigen de kaarten te lezen tijdens een feest, of andere speciale gelegenheid. Mocht je simpelweg niet in de mogelijkheid zijn om de deur uit te gaan, kom ik ook  aan huis.

Informeer naar de mogelijkheden en voor prijsopgaaf via het contactformulier

Tarotkaart reading per mail of telefonisch

Tevens behoort een telefonisch, chat- of emailconsult ook tot de mogelijkheden.

Een chatconsult kost € 22,- euro en duurt een half uur. Hierbij stuur ik je achteraf een foto van kaartlegging.

Bij een emailconsult stuur ik je een uitgebreid verslag van de kaartlegging plus een foto van de reading. Je mag 3 vragen insturen. Een emailconsult kost € 44,-.

Een telefonisch- of videoconsult is ook mogelijk. Dit duurt ongeveer een uur en verloopt via Google Meet, Signal, Telegram of FB messenger. De kosten hiervoor bedragen € 44,-.

Neem contact op om een afspraak in te plannen.