Creatieve Workshops

Voor volwassenen en kinderen

Creatieve Workshop -SoulPainting

Duur: 2 uur
Kosten: € 49,-; incl. koffie/thee, materialen, lekkers (exclusief eventuele reiskosten)
Aantal personen: minimaal 2 personen
Locatie: Deventer, ook te boeken op locatie vanaf 2 personen.

Tijdens deze inspirerende workshop over de alchemie van kleur en de kracht van beeldtaal, geef je je onbevangen kind en kunstenaar de vrije ruimte. Ik vertel je wat over mijn eigen ervaring met kleuren, ‘sprekende beelden’  en hoe kleuren je informatie kunnen geven. We laten ons daarbij o.a. inspireren door mijn eigen ontwikkelde ‘Kleuren Spiegel Carddeck’ van zo’n 150 kleuren en combinaties van kleuren.

Daarna ontvang je d.m.v. een simpele energetische afstemming je eigen ‘zielskleuren’ en doen we enkele korte schilder-oefeningen, waarin ik je handige creatieve tips en trucs geef. Op deze manier ontstaat op intuitieve en speelse wijze je eigen ‘soulpainting’.

Na afloop bespreken we elkaars werk en sluiten af met wat lekkers,  een drankje en/ of vegetarisch soepje.

Krachtdier Drum | Creatieve workshop voor ouder en kind in Deventer

dieren – symboliek – verbeelding – visualiserendrum –ambacht-animalspirit

Duur:  2 x 2,5 uur
Kosten: € 149, –  voor 2 personen. (of op locatie: exclusief reiskosten € 0,23 ct vanaf Deventer, max. 6 personen)
Voor: Kinderen vanaf 8 jaar en een begeleider

Maak samen met je (klein)zoon of -dochter, neefje, nichtje een eigen krachtdier drum!

Dit project gaat over innerlijke waarneming én over werken met je handen. Via een geleide visualisatie ontvang je inspiratie uit het dierenrijk en gaan we vervolgens aan de slag om op een ambachtelijke manier een eigen ‘krachtdier’-schild te maken.

Het krachtdier-project bestaat uit twee dagdelen van 2,5 uur. In de eerste workshop wordt er wat verteld over de diersymboliek door de eeuwen heen en maken we een reis naar binnen, waar je je krachtdier ontmoet. Daarna wordt er een (hergebruikt) geitenvel op een ijzeren ring gespannen. In de 2e workshop wordt er aandacht besteed aan het ontwerp, met tips over kleurgebruik, mengtechnieken & compositie en wordt het inmiddels droge vel beschilderd. Ook is er ruimte om het schild nog te versieren met veren en kraaltjes enz.